Vikram Nizama songs Raaga Gujarati Music Directors Vikram Nizama Follow 0followers Vikram Nizama 150 Songs Share Embed Vikram Nizama songs, Vikram Nizama hits, Download Vikram Nizama Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Lord Mahavir - Jain Devotional Songs Prabhu Taru Sharan - Jain Stavan Paryushan Nu Parv Tu Mane Bhagwan - Jain Stavan Lord Mahavir Mahavir Jayanti Paryushan Parv Jai Jinendra - Mahavir Jayanti Special Mahavir Swami - Mahavir Jayanti Vishesh Mahavir Jayanti Special Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 Navkar Mahavir Swami - Mahavir Jayanti Vishesh Dipali Somaiya 2 નવકાર તું મને ભગવાન - જૈન સ્તવં દિપાલી સોમૈયા 3 Stuti Mahavir Swami - Mahavir Jayanti Vishesh Kishore Manraja 4 નવકાર જય જિનેન્દ્ર - મહાવીર જયંતિ સ્પેશ્યલ દિપાલી સોમૈયા 5 સ્તુતિ લોર્ડ મહાવીર - જૈન દેવોશનલ સોન્ગ્સ કિશોરે મનરાજ 6 Aangan Utsav Mahavir Swami - Mahavir Jayanti Vishesh Kishore Manraja 7 સ્તુતિ મહાવીર જયંતિ સ્પેશ્યલ કિશોરે મનરાજ 8 નવકાર મહાવીર જયંતિ દિપાલી સોમૈયા 9 Pashwaji Karu Prarthna Mahavir Swami - Mahavir Jayanti Vishesh Pamela Jain 10 સ્તુતિ તું મને ભગવાન - જૈન સ્તવં કિશોરે મનરાજ 11 આંગણ ઉત્સવ તું મને ભગવાન - જૈન સ્તવં કિશોરે મનરાજ 12 લાવ હથેળી નામ લાખીદાઉ તું મને ભગવાન - જૈન સ્તવં પામેલા જૈન