K. Jayamoorthy songs Raaga Tamil Singers K. Jayamoorthy Follow 69followers K. Jayamoorthy 113 Songs play_arrowPlay Radio Share Embed ஜெயமூர்த்தி songs, ஜெயமூர்த்தி hits, Download ஜெயமூர்த்தி Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Ganapathi Saranam Mahabharatham - Part 1 Mahabharatham - Vol 01 (Sandhira Vamsam) Mahabharatham - Vol 16 (Kodaivallal Karnan) Ramayanam - 06 (Sundarakandam Anjaneya Thoothu Part 1) Mahabharatham - Vol 15 (Abimannan Seidha Asagayapore) Ramayanam - 02 (Seetha Kalyanam) (Sita Navami Special) Mahabharatham - Vol 09 (Arjunanthavam Karunaielsivam) Mahabharatham - Vol 03 (Paandavarum Gawravarum) Ellaam Sivamayam Mahabharatham - Vol 07 (Rajasuya Yaagam) Mahabharatham - Vol 02 (Krishnavadharam) Mahabharatham - Vol 05 (Dhawpadhiamman Thirukalyanam) Mahabharatham - Vol 12 (Vedhurar Verundhu) Ramayanam - 08 (Thavamum Varamum) Ramayanam - Part 1 Mahabharatham - Vol 14 (Gurushathira Youdham) Ramayanam - 05 (Vaali Moksham) Mahabharatham - Vol 04 (Arakumaaligai) Ramayanam - 03 (Paaduga Pattabishegam) Mahabharatham - Vol 10 (Viraada Paruvam) Ramayanam - 04 (Jadayu Mukthi) Mahabharatham - Vol 08 (Paanjali Sabadham) Ramayanam - 07 (Sundarakandam Anjaneya Thoothu Part 2) Mahabharatham - Vol 17 (Dharumar Pattabishagam) Ramayanam - 01 (Ramavadhaaram) Ramayanam - 09 (Raavaneeshwaran) Mahabharatham - Vol 13 (Kundhideviyoum Karnanum) Ramayanam - 10 (Sri Ramar Pattabishegam) Mahabharatham - Vol 06 (Paarthanseidha Thirthayaathirai) Mahabharatham - Vol 11 (Krishnan Thudhu) Mahabharatham - Part 2 Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 Anjaneya Thoothu - Sundara Kandam (Vol 1) ராமாயணம் - 06 (சுந்தரகாண்டம் ஆஞ்சநேய தூது பார்ட் 1 K. Jayamoorthy 2 சந்திர வம்சம் வோல் ௧ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௧ (சந்திர வம்சம்) K. ஜெயமூர்த்தி 3 பாண்டவரும் கவ்றவரும் வோல் ௨ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௩ (பாண்டவரும் கவ்றவரும்) K. ஜெயமூர்த்தி 4 கொடைவள்ளல் கர்ணன் வோல் ௧ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௬ (கொடைவள்ளல் கர்ணன்) K. ஜெயமூர்த்தி 5 அர்ஜுனந்தவம் கருணைஎல்சிவம் வோல் ௩ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௯ (அர்ஜுனந்தவம் கருணைஎல்சிவம்) K. ஜெயமூர்த்தி 6 அர்ஜுனந்தவம் கருணைஎல்சிவம் வோல் ௨ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௯ (அர்ஜுனந்தவம் கருணைஎல்சிவம்) K. ஜெயமூர்த்தி 7 அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ வோல் ௨ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௫ (அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ) K. ஜெயமூர்த்தி 8 அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ வோல் ௩ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௫ (அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ) K. ஜெயமூர்த்தி 9 தவ்பதியம்மன் திருக்கல்யாணம் வோல் ௧ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௫ (தவ்பதியம்மன் திருக்கல்யாணம்) K. ஜெயமூர்த்தி 10 கொடைவள்ளல் கர்ணன் வோல் ௩ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௬ (கொடைவள்ளல் கர்ணன்) K. ஜெயமூர்த்தி 11 ராஜசூய யாகம் வோல் ௩ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௭ (ராஜசூய யாகம்) K. ஜெயமூர்த்தி 12 சீதா கல்யாணம் - பாலா கண்டம் (வோல் ௧) ராமாயணம் - ௦௨ (சீதா கல்யாணம் G. ஜெயமூர்த்தி